18-02-2020

Bruidstaarten trends 2020

Bruidstaarten trends 2020

De Bruidstaarten trends 2020, we hebben zo voor jullie op een rijtje gezet. Bruidstaarten zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken en vaak ook nog eens super lekker! Voor sommige misschien zelfs wel de reden om te trouwen of om naar een bruiloft te gaan. Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar ideeën voor jouw bruidstaart. Dan is dit het artikel voor jou! We hebben de allertofste bruidstaarten trends van het jaar op een rijtje gezet.

1| Echte bloemen op de bruidstaart
Een strakke taart met een ware bloemenzee van echte bloemen. Super mooi en bovendien kun je met bloemen eindeloos variëren in kleur, in hoeveelheid en in stijl. Zo kun je ervoor kiezen om her en der wat bloemen te decoreren of kies je voor een waterval van bloemen over de hele taart. En hoe leuk is het als de bloemen van de taart matchen met jouw bruidsboeket, corsages en de aankleding op de tafels.

2| Geode cakes
Watblief? Geode cakes? Wat zijn dat dan? Bij deze taarten lijkt het net of deze uit edelstenen bestaan. Een taart van echte edelstenen is natuurlijk onbetaalbaar en niet te eten. Bij deze taart maken ze de edelstenen na door suiker die op kleur is gebracht uit te laten harden. Hierdoor krijg je suikerkristallen die niet van de echte te onderscheiden zijn.

3| Gedroogde eetbare bloemen
Deze trend is super voor een voorjaars bruiloft en geeft een mooie speelse en kleurrijke touch aan de taart. Kleine eetbare bloemen (viooltjes, goedsbloemetjes of lavendel) worden gedroogd en verwerkt op de taart. Je verwacht het niet maar deze bloemetjes zijn ook nog eens erg lekker.

4| Marmer bruidstaart
Deze trend blijft nog even. Alleen worden de kleuren van het marmer uitgebreid. Het zijn nu niet meer allen wit of grijze marmeren taarten, maar ook roze en blauwe zien we steeds meer.

5| Metallic bruidstaart
Metallic taarten zijn nog steeds erg gewild als bruidstaart. Alleen zien we nu dat de kleiren zachter worden door gebruik te maken van brons en rosé goud. Deze kunnen perfect gecombineerd worden met een effen kleur taartlaag of een gemarmerde taartlaag.

6| Geometrische bruidstaart
Deze stijl bestaat uit strakke lijnen met vooral niet te veel poespas. Ze zijn juist prachtig door de simplesse. Maar vind je dat de taart toch iets extra’s kan gebruiken voeg dan bloemen toe of maak gebruik van verschillende kleuren.

7| Sweet table
Deze is ideaal voor iedereen die niet kan kiezen. Alles is mogelijk met een sweet table van kleine taartjes tot donuts en van macarons tot petit fours. Alles mag. Het is wel leuk om de table in een bepaalde kleur samen te stellen zodat het toch één geheel wordt.

8| Bloemen van eetbaar papier (ouwel)
Deze trend is komen overwaaien vanuit het buitenland. Er zijn veel verschillende soorten bloemen van eetbaar papier, zou je dit als bruidstaart willen neem dan even contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de aanschaf van deze bloemen. Onze leverancier heeft veel keus, zo veel dat wij het niet allemaal standaard aan kunnen bieden, maar op bestelling is geen probleem.

> Bekijk hier alle bruidstaart decoraties

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2730 reviews.