18-03-2021

Gekleurde eieren maken

Wist je dat je met onze vloeibare kleurstoffen heel eenvoudig (witte) eieren een vrolijk kleurtje kunt geven… Kook eerst de eieren zoals je gewend bent en dompel ze vervolgens in een glaasje of kommetje met een mix van 50 ml water en 15 gram kleurstof, even wachten en je hebt vrolijk gekleurde eieren…

Hoe leuk is het om met Pasen tijdens het ontbijt of de brunch gekleurde eieren op tafel te zetten in plaats van gewone witte eieren. Dat kun je dus heel eenvoudig doen met onze vloeibare kleurstoffen. Je dompelt ze na het koken even onder in water gemengd met de vloeibare kleurstof en je eitje veranderd van kleur. Doordat je ze pas na het koken kleurt, kun je ook heel eenvoudig meerdere kleuren eitjes maken. Je maakt gewoon meerdere glazen met 50 ml water en 15 gram kleurstof en dompelt in ieder glas een ander eitje. We hebben 9 verschillende kleuren vloeibare kleurstof in ons assortiment (persoonlijk vinden wij zwart en bruin wat minder geschikt voor een paas ontbijt of brunch). Je kunt dus evenzoveel verschillende kleuren eitjes maken.

Ben je enthousiast geworden en wil je zelf aan de gang. Door hier te klikken kom je meteen bij onze vloeibare levensmiddelen kleurstoffen terecht. Wil je graag een complete set met alle kleuren kleurstoffen, ook dat is mogelijk. Klik dan hier.

Trend Decor heeft ook een groot assortiment aan paasartikelen in het assortiment. Lekker divers en zeer uitgebreid. Zo hebben we eetbare- en niet eetbare paasdecoraties, maar ook bakvormen en bakmatten die uitstekend geschikt zijn om heerlijke paascreaties mee te maken. En verder hebben we ook diverse chocolademallen voor paaschocolade…

Behalve kleurstoffen en paasproducten vind je bij Trend Decor alles wat je nodig hebt om een mooie taart te maken. Zo hebben we bakblikken in diverse hoogtes, maten en vormen, maar ook cake cards, cake boards en goudkarton in ons assortiment. Maar ook voor het bekleden van je taart met heerlijke, soepele rol fondant, gemaakt volgens ons eigen recept, kun je bij ons terecht. Deze hebben we in diverse kleuren of in het wit zodat je hem zelf op kleur kunt brengen door gebruik te maken van onze paste kleuren.

Bij Trend Decor kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan taartdecoraties voor ieder thema of seizoen.

Trend Decor bakken met inspiratie.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1831 reviews.