10-02-2020

Carnaval

Carnaval

Carnaval is een uitbundig volksfeest. Tegenwoordig duurt dit feest zo’n 5 dagen. In Nederland wordt carnaval van oorsprong alleen in het zuiden gevierd, maar tegenwoordig wordt het ook in andere delen van ons land gevierd.

Carnaval is een van oorsprong katholilek feest dat in de dagen voorafgaand aan de vastentijd van 40 dagen tot pasen.

Tijdens de carnavalsdagen zijn er feesten waarop gehost en gedronken wordt en zijn er optochten, waarin soms de draak gestoken wordt met bekende (plaatselijke) personen en gezagsdragers. De voorbereidingen van carnaval beginnen al op 11 november, door carnavalsvieders ook wel de elfde van de elfde genoemd. Op deze “gekkendag” wordt vaak de “Raad van Elf” en de Prins Carnaval van dat jaar gekozen.

Bij carnaval horen ook lekkernijen, veelal plaatselijke in een feestelijke stijl. Bij Trend Decor hebben we een groot assortiment aan eetbare en niet eetbare decoraties die goed gebruikt kunnen worden voor een carnavalesk thema.

Verder vindt je bij Trend Decor alles wat je nodig hebt om een mooie taart te maken. Zo hebben we bakblikken in diverse hoogtes, maten en vormen, maar ook cake cards, cake boards en goudkarton in ons assortiment. Maar ook voor het bekleden van je taart met heerlijke, soepele rol fondant, gemaakt volgens ons eigen recept, kun je bij ons terecht. Deze hebben we in diverse kleuren of in het wit zodat je hem zelf op kleur kunt brengen door gebruik te maken van onze paste kleuren.

Bij Trend Decor kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan taartdecoraties voor iedere thema of seizoen.

Neem een kijkje op onze site en laat je verrassen door het grote assortiment dat wij bieden. Staat er iets niet bij dat je zoekt, neem dan contact met ons op. Grote kans dat we het wel hebben en anders kunnen we het altijd voor u bestellen en hebt u het binnen enkele weken in huis.

Trend Decor bakken met inspiratie.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1835 reviews.