Over Trend Decor

Patissiers, banketbakkers, koks en thuisbakkers staan telkens weer voor een nieuwe uitdagingen. Hun klanten of gasten willen worden verrast. Met steeds een nieuwe smaak, vorm of uiterlijk. Iedere keer weer. In de schappen, de speciaalzaken, de restaurants, maar ook thuis.

Trend Decor levert bakartikelen, decoratiematerialen en gereedschappen, alles volgens de laatste internationale trends. Via onze webshop kun je ons uitgebreide assortiment terugvinden. Onze groothandel bestaat al meer dan dertig jaar.

Foodprinting

In deze periode hebben we ons gespecialiseerd in onder andere foodprinting. Wat bij de introductie in 1998 nog in de kinderschoenen stond, is ondertussen uitgegroeid naar een vast gegeven in de banketbakkerij. In deze periode hebben we ontzettend veel kennis opgebouwd in de printsystemen en het onderhoud ervan. Tevens produceren we sinds jaren onze eigen inkten die zorgen voor een prachtig printresultaat.

Onze laatste innovatie op dit gebied zijn de chocolade strijkmallen, die we in elke gewenste vorm kunnen lasersnijden. Zo kunnen chocolade galettes met ieder gewenste eetbare print gemaakt worden door onze klanten.

 

Kleurstoffen en rolfondant

Trend Decor heeft een eigen productielocatie waar, naast de eetbare inkten, kleurstoffen voor allerlei toepassingen geproduceerd worden. Hierbij denken we graag met de klant mee, om tot de gewenste kleur te komen.

Ook de productie van gekleurde rolfondant vindt in onze productielocatie plaats, waarbij ook kleuren naar klantwens gemaakt kunnen worden.

 

Taartstandaarden op maat

Ben je op zoek naar een taartstandaard, maar zijn de standaard versies niet wat je zoekt. Geen probleem. Wij maken taartstandaarden in eigen productie. Zo is het geen enkel probleem om te variëren in het aantal etages, in de vorm of zelfs in het te gebruiken materiaal.

Met behulp van de lasersnijmachine kunnen we een tal van variaties maken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

 

Lasersnijden

Met de aanschaf van een lasersnijmachine kunnen we nog meer toeleggen op het specialistische werk en producten op klantwens maken. Denk hierbij aan gepersonaliseerde taarttoppers in diverse soorten materiaal en kleuren. Maar ook het maken van mallen voor chocolade galettes of airbrush kun je bij Trend Decor terecht. Deze kunnen bijvoorbeeld in acryl, siliconen of rubber uitgevoerd worden.

 

Kortom

We leveren bakken met inspiratie, zoals we dat zelf zeggen.
Alles met maar één doel: zorgen dat jullie als smaakmakers jullie klanten en gasten kunnen blijven verrassen. Iedere keer weer!

De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1834 reviews.