02-07-2020

Bonbons

Bonbons

Chocolade laat je gelukkiger voelen… Chocolade bevat het stofje endorfine, die je net zo blij laat voelen als wanneer je verliefd bent. Wij zijn van mening, dat wanneer je chocolade er ook nog eens mooi verpakt als bonbons, met een heerlijke vulling, dat dan je geluksgevoel echte hoogtepunten bereikt.

Soorten chocolade
Chocolade wordt gemaakt door cacaopoeder te mengen met cacaoboter en suiker. Aan dit mengsel kunnen nog andere ingrediënten worden toegevoegd, zoals melkpoeder, noten, vruchten of smaakstoffen. Er zijn verschillende varianten van chocolade:

Pure Chocolade • Cacaopoeder, suiker en cacaoboter • >35% cacaopoeder • >18% cacaoboter
Melk Chocolade • Cacaopoeder, suiker, cacaoboter en melkpoeder • > 25% cacaopoeder • >25% cacaoboter
Witte Chocolade • Cacaoboter, suiker en melkpoeder • 0% cacaopoeder • >20% cacaoboter

Bonbons
Bonbons zijn er oneindig veel variaties in vormen, smaken en kleuren. Dat maakt deze lekkernij ook zo verrassend…

Het grappige van een bonbon is dat de “afwerking” vaak juist het begin is. Je dient dus op voorhand al te bedenken hoe dat de bonbon er uit moet komen te zien en daar ga je naar toe werken. Je bouwt de bonbon als het ware op. Bijvoorbeeld je wilt graag een bonbon met sparkling dots. Je begint dan met het aanbrengen van de metallic kleurstoffen in de mal, waarna je de dots er in spat, waar je vervolgens chocolade overheen giet.

Logo bonbons
Logo bonbons zijn super als relatiegeschenk of als geschenk bij een receptie of een bruiloft wanneer je er een mooie foto op laat printen en ze vervolgens prachtig verpakt als een waar cadeautje. Bij logo bonbons print je een logo of een foto op chocolade transfer bonbon sheets (het formaat van deze sheets is gelijk aan dat van de magneetmallen). Op zo’n sheets print je det logo of de foto in spiegelbeeld, waarna je zo’n geprint vel tussen de magneetmal in klemt. Je giet dan witte chocolade er over heen en de bedrukking komt op de chocolade te staan…

Vullingen
Het leuke aan het maken van bonbons is de ruime keuze aan vullingen. Of je nu kiest voor traditionele praline of ganache vullingen, voor frisse fruitsmaken, heerlijke zoete caramel, een likeur of een crispy variant alles kan en alles mag!!! Leef je uit.

Presentatie
Over de manier van presentatie heeft iedereen een andere mening en dat mag, maar belangrijk is dat het smetteloos is. Vingerafdrukken op de schaal of zelfs op de bonbons kan echt niet. Gebruik stoffen handschoenen om dit te voorkomen. Als je de bonbons in een doosje presenteert, zorg dan dat ze er niet rommelig in liggen. Wat betreft de temperatuur is het belangrijk dat de schommeling niet te groot wordt. Opslag is essentieel. Bewaar bonbons nooit in een gebakstoonbank, deze is te vochtig. Ook niet in de koelkast, die is te koud, waardoor je grijze vellen op de bonbons krijgt door condens. De beste omgevingstemperatuur voor opslag is 12 graden met een luchtvochtigheid van 65 procent.

Print a box
Het unieke concept voor gepersonaliseerde bonbondoosjes. Natuurlijk is het van groot belang dat een bonbondoosje er aantrekkelijk uitziet. Onze bonbondoosjes zijn voorzien van een speciale folie die bedrukbaar is. Deze folie geeft het doosje een moderne, chique uitstraling. Dat maakt dat onze bonbondoosjes ideaal zijn om uw ambachtelijke producten in te presenteren.
Uitstekend geschikt als relatiegeschenk of als bedankje. Vrijwel alles is mogelijk; bedrijfslogo, foto’s, tekst, groet of wens. Alle zijden van het doosje kunnen bedrukt worden. Ook bestaat er de mogelijkheid om een vast hoofddesign te maken, waar in enkel een afbeelding aangepast hoeft te worden. Aantallen; Of u nu 1 of 1000 doosjes bedrukt wilt hebben, elk gewenst aantal is mogelijk. We berekenen slechts een kleine cliché-toeslag voor de opmaak op basis van tijd. Komt u of uw klant zelf met een ontwerp, dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen er in ieder geval voor dat u, uw klant een fantastisch product kunt aanbieden. Wellicht het meest belangrijke aspect waarmee we deze doos ontwikkeld hebben is de verzendbaarheid. Het zijn stevige doosjes die voldoen aan de eisen om met de standaard brievenbuspost verstuurd te mogen worden. En zeg nu zelf, dat is weer eens wat anders dan het ontvangen van een kaartje. En wie wordt er nu niet gelukkig van een doos gevuld met overheerlijke chocolade bonbons? We hebben deze unieke doosjes in 2 maten; klein, ca. 9 bonbons en groot, ca. 25 bonbons. Bij het kleine doosje is het mogelijk om een kartonnen vakverdeling mee te leveren. Bij de grote doosjes kunt u kiezen voor een zilverfolievouwkarton, met een 5-baans verdeling. Beide opties zijn uitstekend geschikt om de bonbons op een keurige wijze te ordenen. Mocht u interesse hebben in de vakverdeling, dan leveren wij deze tegelijk met de bonbondoosjes uit. Alles wordt plano geleverd.

 

De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1834 reviews.