14-05-2018

Even voorstellen: Ton

Een van de dingen die wij graag in deze blog zouden doen, is ons team voorstellen. Om te beginnen met de eigenaar van het bedrijf Ton van Berlo. Opgegroeid als bakkerszoon, een opleiding als elektricien, voorman van Trend Decor, maar bovenal een echte familieman.

Ton is opgegroeid in een echt bakkersgezin. Met het hele gezin runden zij de bakkerij, maar Ton wilde iets anders en besloot de opleiding voor elektricien te volgen. Na vele omwegen heeft hij samen met zijn vader Trend & Decor opgezet. Klein begonnen op de Bergstraat in Boekel, zijn zij 10 jaar geleden  verhuist naar de Vlonder, omdat ze te groot werden. De locatie op de Bergstraat is omgetoverd tot een kookstudio in Amerikaanse stijl, passend bij Ton’s grote passie voor de VS. Nog altijd is het bedrijf aan het groeien, wat leidt tot de huidige uitbreidingen van het pand met een echte winkel, om het klantcontact nog meer te vergroten. Dit nieuwe gedeelte van ons pand is Ton met eigen inzicht (soms wat aanwijzingen van ons ;)) zelf aan het indelen en inrichten. Hier heeft hij op het moment zijn handen vol aan, daar wij deze uitbreiding in april groots willen openen.

Belangrijk voor Ton zijn de dagelijkse grapjes en de gezelligheid in het bedrijf. Hij zou heel graag de studio flink uit breiden, en te kunnen doen wat hij graag doet, Brabantse gezelligheid delen door middel van workshops. Zo geeft hij samen met zijn vader de workshop Worstenbroodjes en ook bij de Grillworkshops is hij aanwezig als begeleiding. Maar Ton is een echt manusje van alles, naast het runnen van Trend Decor houd hij zich bezig met het onderhoud van printers, custom-made artikelen zoals taartstandaarden en tevens gaat hij langs bij bakkerijen en andere klanten om zo samen tot nieuwe ideeën en inzichten te komen en om u optimaal in uw behoeften te kunnen voorzien. Een typische quote van Ton is: Innoveren doe je samen.

Naast Trend Decor zet Ton zich in als trainer van Boekel Sport, waar hij het team van zijn zoon coached. Zijn verdere hobby’s zijn kickboksen, skiën en is hij lid van een schietvereniging. Ton doet alles wat hij doet vol passie of begint er niet aan. Een zeer goede eigenschap vinden wij.

Kortom: wij vinden Ton een topvent en een fijne collega om mee samen te werken.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1834 reviews.