Bakbazen Pim en Claudia de Laat - Cake 5

Bakbazen, zo kun je Pim en Claudia van Cake 5 Exclusive Cakes wel noemen en dat terwijl ze eigenlijk het vak pas op wat latere leeftijd eigen hebben gemaakt. Zo’n 5 jaar geleden stapte Pim voor het eerst bij ons binnen voor enkele producten om zelf taarten te gaan maken en hij vertelde ons dat hij en zijn vrouw Claudia dit graag professioneel wilde gaan doen.

Professioneel mag je het op z’n minst noemen. Naast de talloze certificaten en diploma’s onder andere behaald bij een andere zeer bekende klant van ons “Robèrt van Beckhoven, hangen er ook  enkele  noemenswaardige awards aan de muur waar menig bakker trots op zou zijn! En alles wordt gemaakt in hun uiterst nette en professioneel ingerichte patisserie in Tilburg.

Naast hun fantastische ontwerpen gaan ze ook nog eens voor een zeer goede smaak. En in de smaak vallen doen hun taarten dan ook bij diverse bekende DJ’s zoals Martin Garrix en Afrojack. Maar ook presentator Johnny de Mol en zelfs onze Koning Willem Alexander en Koningin Maxima hebben al mogen genieten van hun kwaliteit. Natuurlijk duurt het dan niet lang voordat hun uitmuntende werk opvalt en zo hebben ze al eens aan tafel mogen schuiven bij het TV programma Booming Brabant, in het Brabants dagblad een artikel gehad en hebben ze al een keer in de spotlights mogen staan en bij RTL 4 koffietijd.

Al vanaf het moment dat Pim en Claudia klant bij ons werden hebben we altijd een leuk contact en staan ze altijd open voor nieuwe ideeën, stijlen en smaken. Het fijne aan Pim en Claudia is hun laagdrempeligheid, het goed luisteren naar andere vakfanaten, naar de wensen van hun klanten en hun prettige samenwerking met ons als leverancier en andere collega taartenmakers.

Trend Decor is er trots op om Cake 5 Exclusive Cakes als klant te mogen beleveren en we hopen onze samenwerking met hen nog lang te mogen voortzetten.

Bezoek ook de website van Cake 5 Exclusive Cakes eens voor inspiratie of wellicht een fantastische samenwerking www.cake5.nl.

Motto Pim: “Een mooie dag begint met een smakelijke kennismaking”

De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 1850 reviews.