Bakbaas Gerlinde Griemink-Selten

Ongeveer 7 jaar geleden heb ik mijn passie voor de patisserie ontdekt, tijdens een workshop die ik samen met een stel vriendinnen heb gevolgd. In eerste instantie hadden ze mij niet meegevraagd, want dat is toch helemaal niets voor jou, dachten ze, maar niets bleek minder waar.

Na die workshop heb ik met succes de Sugar Academy in Hilversum afgerond. Tijdens deze opleiding werden diverse modules behandeld waaronder decoreren, bloemen maken en 3D-taarten. Momenteel volg ik de opleiding patisserie aan het ROC van Cuijk, waar ik ook regelmatig gast docent ben.

In 2016 heb ik samen met een mede student van de Sugar Academy meegedaan met het RTL programma “Ja, ik wil een taart”. In dit programma creëren drie koppels een taart voor een bruidspaar. Zij kiezen dan op de trouwdag welke taart zij het mooiste en het lekkerste vinden. Dat was een super leuke ervaring.

Daarnaast ben ik het vaste aanspreekpunt van kasteel Tongelaar en Aldendriel voor de bruidstaarten. Zij sturen het bruidspaar naar mij toe, zodat ik samen met hen een mooie en smakelijke taart kan maken helemaal naar hun wensen.

Verder geef ik bij Trend Decor diverse workshops, zoals de workshop desserts. Zie de workshop pagina en meld je aan. Misschien tot snel!

www.gerlindebakt.nl

De waardering van www.trenddecor.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 2730 reviews.