02-10-2018

Vorderingen nieuwbouw – Part 2

Misschien heb je er al iets van gezien, misschien nog helemaal niets. Maar het komt goed met onze nieuwe hal. Via deze blog willen wij jullie graag laten weten wat de laatste ontwikkelingen zijn.

De nieuwe kantine is klaar! Wij genieten enorm van een kopje koffie of thee met collega’s en met klanten in deze mooie nieuwe ruime kantine. Ook de ontspanningsruimte voor de kinderen van Ton en Anke is af. Zoals eerder verteld is Trend Decor een echt familiebedrijf en brengen de kinderen van Ton en Anke hier redelijk wat tijd door.

De Cash & Carry begint al goed vorm te krijgen. Het wordt steeds meer de “etalage” die we voor ogen hadden. Een winkel waar je terecht kunt voor alles op het gebied van bakken, maar ook waar jij geïnspireerd wordt, doordat we samen kunnen sparren over nieuwe, leuke en creatieve concepten. Inmiddels zijn de winkelstellingen en wanden geleverd en geplaatst en zijn we druk bezig met het inrichten van de winkel.

We willen graag met de komst van de Cash & Carry ons assortiment vergroten. Zodat we nog beter op jullie vraag in kunnen spelen. Nu de nieuwe website online is hebben we tijd om hier extra mee aan de slag te kunnen. Wordt vervolgd dus…

Met een uitbouw en een nieuwe huisstijl moeten er natuurlijk ook nieuwe gevelreclame aan het pand worden aangebracht. Deze zijn inmiddels besteld en we verwachten deze snel op het pand aan te brengen. Zo zijn we weer een stapje dichter bij het eindresultaat.

Ben je nieuwsgierig geworden… je bent altijd van harte welkom de koffie of thee staat klaar.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1684 reviews.