14-05-2018

Vorderingen nieuwbouw

Zoals vele van jullie misschien al mee hebben gekregen, zijn wij druk bezig met het klaarmaken van onze nieuwbouw. Deze nieuwe hal staat in het verlengde van ons huidige pand en zal plaats geven aan onze Cash & Carry. Graag brengen wij jullie via deze weg op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen.

De laatste maand is de ontwikkeling van de nieuwbouw met grote sprongen vooruit gegaan, en begint het nu echt vorm te krijgen. De nieuwe kantine begint al echt op een kantine te lijken, de keuken wordt eerdaags geïnstalleerd en dan kunnen we deze in gebruik gaan nemen. Bovenop de kantine komt een ruimte voor ontspanning. Zoals jullie wellicht weten is Trend Decor een echt familiebedrijf. En de kinderen van Ton en Anke krijgen dan ook boven de kantine een eigen ruimte.

Met de aanbreng van een likje verf, de nieuwe stellingen, de lamellenwanden en schuifkasten begint ook de winkel echt vorm te krijgen. Waar je na veel kou leiden tegenwoordig ook heerlijk warm kunt worden, nu de verwarming eindelijk geïnstalleerd is.

Zoals we eerder hebben verteld in onze blogs willen we met de Cash & Carry onze etalage uitbreiden. Dit moet de etalage gaan worden van wie Trend Decor is. Een winkel waar je terecht kunt voor alles op het gebied van bakken, maar ook waar jij inspiratie op kunt komen doen, door met een van onze medewerkers te sparren naar nieuwe, leuke en creatieve concepten. En deze visie wordt steeds meer werkelijkheid nu je beter zicht hebt op hoe het er uit gaat zien en we de winkel bijna kunnen gaan inrichten.

Met de komst van de nieuwe Cash & Carry wordt ons assortiment uitgebreid. Zodat we beter op de vraag van de klant in kunnen spelen. Hier zijn we tussen de bouwerijen door erg druk mee. Net als met de nieuwe website. Deze krijgt ook steeds meer vorm, en sluit dadelijk goed aan bij de visie die wij als Trend Decor uit willen brengen. Evenals de nieuwe slogan: “Trend Decor: Bakken met inspiratie” en het nieuwe logo.

Hebben we jou ook nieuwsgierig gemaakt naar de vorderingen van de nieuwbouw. Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een heerlijk kopje koffie of thee.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1684 reviews.