14-05-2018

Hoe zijn wij de feestdagen doorgekomen?

Als eerste willen wij u een super fantastisch, gelukkig, voorspoedig, creatief en smaakvol 2018 wensen. Wij hebben er zin in. Dit wordt voor ons een jaar waarin we vooruitstrevend zullen zijn… Met een nieuwe website, een nieuwe winkel en een nieuw logo.

 

Wij hebben de feestdagen weer overleefd. Het waren gezellige dagen met onze geliefden, families en vrienden. Gezellig getafeld tijdens de kerstdagen met feestelijk gedekte tafels. Veel te veel lekkers en nog minstens 3 dagen nodig om uit te buiken… Kortom een heerlijk samen zijn.

Wat een enerverend jaar was 2017. Een jaar waarin we begonnen zijn met de uitbereiding van ons pand, waarin we een begin hebben gemaakt van onze visie op de toekomst, maar ook een jaar waarin we nieuwe en collega’s hebben verwelkomd en andere weer terug kwamen na het zwangerschapsverlof. Kortom, wij vonden 2017 een super jaar! We hebben het oude jaar dan ook afgesloten zoals wij het nieuwe jaar willen doorlopen, proostend, want wij hebben er zin in!

In 2018 willen we ons richten op het inspireren van jullie, onze bakfanaten. We willen graag een etalage zijn, van waaruit wij onze visie, passie en kennis met jullie kunnen delen. Dit gaan we doen met een compleet nieuwe huisstijl, waaronder een nieuw logo en een nieuwe website. Bij ons nieuwe logo hoort ook een nieuwe slogan “Bakken met inspiratie”. Trend Decor wil als merk van toegevoegde waarde zijn voor diegene die het ambacht en de bezieling voor het bakken in zich heeft. Via verschillende kanalen willen we een ware inspiratie zijn, zo zullen we actiever worden op social media, waardoor jullie ook jullie liefde voor het bakken met ons kunnen delen. En zo ook deze blog, waarmee we zullen proberen jullie iedere twee weken op de hoogte te brengen van nieuwe trends, maar waar we ook meer laten zien van Trend Decor.

Verder gaan we onze etalage letterlijk uitbreiden in 2018. We gaan een compleet nieuwe Cash & Carry maken in onze nieuwbouw. Dit moet de etalage gaan worden van wie Trend Decor is. Een winkel waar je terecht kunt voor alles op het gebied van bakken, maar ook waar jij inspiratie op kunt komen doen, door met een van onze medewerkers te sparren naar nieuwe, leuke en creatieve concepten.

Ook met de studio gaan we flink uitpakken dit jaar. Met een aantal nieuwe workshops en demo’s. Het heeft voor u als “bakfanaat” toegevoegde waarde om deel te nemen aan de demo’s die we geven. Hier worden nieuwe producten en toepassingen getoond en uitgelegd. Zodat u de trend op het gebied van bakken ook zelf kunt toevoegen aan uw assortiment, en dit alles onder het genot van een gezellig praatje, en een heerlijk bakje koffie of thee. De datums voor de workshops en de demo’s worden via diverse kanalen en onze website kenbaar gemaakt.

Dus hou ons in de gaten… Wij hebben er zin in!

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1684 reviews.