14-05-2018

Het Bakkerslab

Het Bakkerslab is onze grote trots! Dit maakt ons uniek en zorgt dat we levensmiddelen producten op maat kunnen leveren. Bijna niets is ons te gek en we denken graag met u mee! Klant specifieke recepturen kunnen al vanaf 1 liter geproduceerd worden.

Bij Trend Decor houden we van het bakkersambacht én van innoveren. Daarom werken we hard en gepassioneerd aan het doorlopend verbeteren van bestaande producten en technieken. Waarbij we altijd voldoen aan de strenge eisen van de BRC-Food Certificering. Wij doen er alles aan om hierin voorop te lopen. Een nieuw product voegen we alleen toe aan ons assortiment, nadat we het zelf hebben geprobeerd, verwerkt, geproefd, getest én goedgekeurd. Inclusief de smaaktest van ‘ons pap’, want zo zijn we dan ook wel weer.

In eigen beheer hebben we een unieke receptuur ontwikkeld voor fondant. Waardoor deze niet alleen eenvoudig te bewerken is, maar ook heerlijk smaakt. Daarnaast zijn we trots op ons eigen recept voor eetbare inkt voor gebruik in foodprinters, omdat de bakkers in Nederland nu ongekend diep heldere kleuren kunnen maken printen voor op hun taarten.

Tevens produceren we een breed assortiment aan kleurstoffen voor vele toepassingen, zoals het kleuren van gelei, vruchtenbasis, slagroom, crème, couverture of vele andere toepassingen. Zoekt u een bepaalde kleur? Dan ontwikkelen we deze voor u. Ook azo-vrij is er intussen veel mogelijk. Door ons unieke productieproces zijn de toepassingsmogelijkheden zeer divers, ook voor het kleuren van (echte) bloemen wordt inmiddels onze kleurstof toegepast.

Wie zijn onderdeel van het Bakkerslab? 

Anke, als levensmiddelen technoloog, beschikt over de kennis om nieuwe producten te ontwikkelen, en ze eventueel aan te passen aan de vraag van de klant. Ook ziet Anke er op toe dat we voldoen aan de eisen van het BRC-food Certificering en leidt zij jaarlijks hiervan de audit.

Wilma is onderdeel van de dagelijkse productie en Anke’s rechterhand. Wilma draagt de zorg over bijna alles wat in ons Bakkerslab wordt geproduceerd, van kleurstof tot fondant en van suikerconfetti tot diverse inkten. Wanneer de blauwe inkt geproduceerd wordt, zal zij regelmatig als een smurf naar huis gaan.

Ook zonder Monica zouden we nergens zijn in het Bakkerslab. Van fondant produceren, confetti maken en de productie van kleurstoffen, Monica ondersteunt Anke en Wilma daar waar nodig in het Bakkerslab, maar sprint ook regelmatig bij op andere plaatsen in het bedrijf, daar waar extra handen nodig zijn.

Product aanvragen

Wij willen alle bakfanaten optimaal kunnen ondersteunen in hun passie, daarom staan wij altijd open voor nieuwe ideeën. Heeft u een specifieke vraag over een product, of bent u op zoek naar iets anders, aarzel dan niet om contact op te nemen via telefoon of email. Wij kunnen u helpen…

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1684 reviews.