27-08-2018

Herfst, misschien wel het mooiste seizoen

Herfst (of najaar) is 1 van de 4 seizoenen, naast de lente, zomer en winter. De herfst begint officieel op 21 september en duurt t/m 20 december. De zon gaat steeds minder schijnen. Alle planten, bomen en dieren maken zich klaar voor de komende winter.

Wist je dat de herfstkleuren goed zijn voor je mentale gezondheid? Wanneer je je somber voelt, is het een slim idee om naar buiten te gaan. Een beetje vitamine D doet wonderen voor je serotonine (=geluksstof) niveau, maar de frisse lucht en de kleuren van de natuur bieden ook iets van troost. Hoe kun je naar zo’n prachtig gekleurde boom en niet stil staan bij zulk mooi kunstwerk van de natuur?

En na al de vrolijke zomerse kleuren, zijn wij ook weer toe aan de mooie kleuren die de herfst ons brengt. Wat is er leuker dan deze kleuren ook terug te brengen op de taarten, gebakjes en chocolade die je maakt in dit mooie seizoen.

Heb je al zin gekregen om de mooie herfstkleuren te gaan verwerken in jouw creaties? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Daar hebben we al onze herfst artikelen handig en overzichtelijk bij elkaar in een categorie gezet.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1689 reviews.