04-06-2018

Even voorstellen: Carien

We gaan verder met onze voorstelronde. Te vervolgen met Carien, onze trouwste werknemer. Die begonnen is bij Trend Decor toen het opgericht werd en daarvoor al bij de ouders van Ton in de bakkerij werkt.

Carien is begonnen met poetsen in de bakkerij van Martien (de vader van Ton) toen ze nog maar 12 jaar oud was. Na enkele jaren heeft ze het poetsen verruild voor werkzaamheden in de winkel en de bakkerij.

Zo heeft ze Ton zien opgroeien en was dan ook een tweede moeder voor hem. Ton wilde vroeger zelfs met Carien trouwen en was dan ook erg boos toen Carien in het huwelijksbootje trad.

Samen met haar man heeft Carien 2 kinderen (een zoon en een dochter) en een hondje. Inmiddels is ze ook de trotse oma van een prachtige kleindochter.

In 1993, toen Trend Decor begon, is Carien overgestapt van de bakkerij naar Trend Decor. Ze is onze eerste en meest trouwe personeelslid. Een aantal eigenschappen van Carien die maken dat wij zo ontzettend blij met haar zijn, zijn dat ze makkelijk in de omgang is, ze is flexibel en bovendien zeurt ze niet. Wat wil je als bedrijf nog meer…

In haar vrije tijd houdt Carien wel van gezelligheid, zo is ze al jaren lid van de carnavalsvereninging van Elsendorp. Maar ook past ze met veel plezier een dagje in de week op haar kleindochter.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1689 reviews.