25-02-2021

CupCakes bakken

Met cupcakes op tafel is het meteen een feestje! Ga zelf deze CupCakes bakken voor een gezellige bakmiddag.

Cupcakes zijn een heerlijke zoete cake lekkernij die je heel eenvoudig zelf kunt maken. Ook verleent deze lekkernij zich super voor een gezellige bakmiddag met kinderen. Je kunt eindeloos variëren in smaken en soorten decoraties, of je nu kiest voor chocolade cupcakes met een chocoladecrème als topping of voor de meer klassieke variant van vanille cupcakes met een botercrème als topping. Ook voor het decoreren met fondant zijn ze bij uitstek geschikt. Je creëert dan meteen een vrolijk en kleurrijk geheel.

Ingrediënten cupcakes:
• 350g cupcake mix
• 175g vers ei
• 175g boter

Bereidingswijze cupcakes:
Oven voorverwarmen op 175°C (hete lucht 160°C). Meng alle ingrediënten in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag (niet te luchtig draaien). Doe de mix in een spuitzak en knip van het uiteinde een stukje af. Vul de cupcake vormpjes halfvol en bak ze in ca. 18 minuten gaar.

Ingrediënten botercrème:
• 60g mix voor botercrème
• 150g boter
• 60g suiker
• 150g water

Bereidingswijze botercrème:
Mix voor botercrème, suiker en water vermengen en glad roeren, boter 5 minuten in de 2e versnelling opkloppen. Mengsel van poeder, water en suiker in gedeeltes toevoegen. In zijn geheel luchtig kloppen in 10 minuten. Je kunt hier eventueel kleurstof of een aroma aan toevoegen. De botercrème in de spuitzak doen en een stukje van het uiteinde er af knippen. Zodra de cupcakes goed zijn afgekoeld kun je bespuiten met de botercrème en als finishing-touch het suikerschildje er op leggen.

En nu heerlijk smullen!!!

Wij bij Trend Decor hebben een super leuke en handige box samengesteld om thuis aan de slag te gaan en heerlijke cupcakes te bakken.

In deze leuke en superhandige CupCake Box – Avontuur zit alles wat je nodig hebt om 12 heerlijke cupcakes te maken, met leuke suikerschildjes met daar op piraten en astronauten. Bovendien krijg je er ook nog een leuke doos bij waarin je de cupcakes kunt presenteren en vervoeren.

Je hoeft zelf alleen nog de verse ingrediënten toe te voegen zoals: boter, water, suiker en eieren.

Deze box staat garant voor een gezellige bakmiddag, maar is ook uitstekend geschikt als een verjaardagscadeau voor een echte avonturier.

Je kunt de CupCake Box eenvoudig bestellen, door hier te klikken.

< Terug naar overzicht
De waardering van www.trenddecor.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1711 reviews.